Seuraa meitä somessa:

Sivula VaLePan hakkuriksi - Krastins jatkaa

16.06.2015

Suomen maajoukkueen hakkuri Urpo Sivula liittyy kahden vuoden sopimuksella VaLePaan.

Kauden päätyttyä Sivulalla oli halu palata jatkamaan ammattilaisuraansa ulkomaille. Hän sai hyviä tarjouksia, mutta lopulta VaLePa osoittautui mielenkiintoisimmaksi. Mahdollisuus liittyä pitkäaikaisten maajoukkuekavereiden Mikko Eskon ja Olli Kunnarin kanssa samaan joukkueeseen painoi vaakakupissa erittäin paljon. Hän tietää tulevansa joukkueeseen, jolla on edellytyksiä menestyä sekä Mestaruusliigassa että CEV-cupissa.

VaLePalla ja Sivulalla on yhteinen unelma; Mestarien liiga. Ugis Krastins osaavana ja vaativana valmentajana vakuutti Sivulan, että VaLePassa hänellä tilaisuus kehittyä pelaajana. Olli Kunnari oli Suomen paras pelaaja MM-kisoissa valepalaisena Mestaruusliigan pelurina. Erinomainen valmennus, hyvä joukkue ja loistavat harjoittelumahdollisuudet Vexve Areenalla takaavat edellytykset kehittymiselle. Sopimus mahdollistaa myös asettumisen kahdeksi vuodeksi juuri ostettuun omakotitaloon Lempäälään yhdessä tyttöystävän kanssa.

Lentopallouransa Upi aloitti Kurun Ryhdissä ja jatkoi juniorina Virtain Veikoissa. Kuortaneen ykkössarjajoukkueesta hän nousi suoraan maajoukkueeseen 18-vuotiaana. Kaksikymmentävuotiaana hänet valittiin liigan All-Stars kuusikkoon. Sen jälkeen ura jatkui Turkissa, Italiassa ja Saksassa, jossa hän voitti maan mestaruuden. Seuraavaksi kaudeksi hän palasi Kokkolan Tiikereihin voittamaan Suomen mestaruuden.

Maaotteluita 27-vuotiaalle ja 195 cm pitkälle Sivulalle on kertynyt yli 150. B-, A-junioreiden, nuorten ja miesten Suomen mestari jatkaa VaLePassa

Yleispelaaja Elviss Krastins on allekirjoittanut VaLePan kanssa 1-vuotisen jatkosopimuksen. Elviss on ehtinyt saavuttaa kahteenkymmeneen ikävuoteen mennessä jo uskomattoman määrän menestystä. Juniorimenestyksen lisäksi hän on ehtinyt voittaa VaLePassa yhteensä 8 SM- tai Cup-mitalia; 2 kultaa, hopea, 2 pronssia, Suomen Cupin voitto ja kaksi hopeaa. Elviss on Upin tavoin mukana kesän Maailmanliigan maajoukkueessa.

Valmentaja Ugis Krastins vieraili keväällä viikon Ranskan ja toisen viikon Saksan lentopallomaajoukkueiden vieraana. Saamiensa kokemusten jälkeen hän uhkuu energiaa ja innostusta päästä valmentamaan joukkuettaan tulevaa kautta varten. Innostusta lisää tieto, että hänellä huippujoukkue kaudelle 2015-2016.

Joukkueeseen haetaan vielä yhtä yleispelaajaa ja hakkuria sekä kahta keskitorjujaa.

Sopimuspelaajat
Antti Esko P
Olli Kunnari YP
Mikko Esko P
Elviss Krastins YP
Timo Jokinen YP
Eduard Venski KT
Urpo Sivula H
Valmentajat: Ugis Krastins Hannu Hautamäki

  Takaisin