Seuraa meitä somessa:

Sotiris Gkotsis jatkaa Pölkky Kuusamon päävalmentajana seuraavat kaksi vuotta.

01.02.2022

Täksi kaudeksi Pölkky Kuusamon päävalmentajaksi tullut ja jo Finnish Teknikum Cupin voittanut Sotiris Gkotsis jatkaa seuran päävalmentajana kaksi seuraavaakin kautta.

Mika Määttä, Pölkky Kuusamon pelaajakoordinaattori ja Kuusamon Pallo-Karhujen pääseuran puheenjohtaja:

- Hienon otteluvoiton ja historiallisen Cup-voiton jälkeen on mukava kertoa, että meillä on tehty seurassa pitkäjänteistä työtä. Tänä vuonna on joukkueemme näyttänyt kykynsä ja voimavaransa nimenomaan joukkueena. Joukkuetta johdetaan hyvän päävalmentajan johdolla. Olemme seurana erittäin tyytyväisiä Sotoksen työhön ja olemme tänään tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen ja hän jatkaa joukkueemme päävalmentajana seuraavat kaksi vuotta.

Sotiris Gkotsis:

- Olen erittäin onnellinen, että voimme jatkaa yhteistyötä seuraavat kaksi vuotta. Tullessani ensimmäisen kerran Kuusamoon olen tuntenut siitä lähtien rakkautta ja kaikki lähellä olevat ihmiset ovat olleet avuliaita. Olen tyytyväinen siitä, että olemme onnistuneet tuomaan tänne iloa ja onnellisuutta, myös Cup-voiton myötä. Meillä on täällä hieno ryhmä ja erityisesti ihmiset tekivät päätöksen jatkamisesta helpoksi. Toivon tämän ja seuraavien kausien jatkuvan menestyksekkiänä. Hyvällä yhteistyöllä ja kommunikaatiolla voimme tehdä suuria asioita ja jatkamme samalla filosofialla seuraavina vuosina.

  Takaisin