Seuraa meitä somessa:

Taylor paikkamaan Leikasta LEKA:an

30.01.2016

LEKA Volley on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen USA:n maajoukkuerinkiin kuuluvan hakkuri Josh Taylorin (23 vuotta, 204 cm) kanssa. Timo Leikkaan edellisessä Sampo-ottelussa saama kylkivamma on osoittautunut niin vakavaksi, että uuden pelaajan hankinta tuli ajankohtaiseksi.

Näin ollen Leikas voi parannella kylkensä rauhassa kuntoon ja valmistautua loppukauden tärkeisiin peleihin. Rosterin vahvistaminen tukee myös seuran tavoitteita menestyä Suomen Cupissa sekä kevään playoff-otteluissa.

Hawaiilta kotoisin oleva Taylor on yksi USA:n lupaavimmista nuorista lentopalloilijoista. Hänet tunnetaan ulottuvana ja kovakätisenä pallon tappajana, joka pystyy pelaamaan niin hakkurina kuin yleispelaajana. Hän on pelannut viimeksi Pepperdinen yliopistossa, jossa hänet valittiin kahdesti sarjan tähdistökentällisiin.

USA:n miesten maajoukkueen päävalmentaja John Speraw:

- LEKA Volley hankki erinomaisen pelaajan Josh Taylorin muodossa. Hän ei ole ainoastaan kokonsa ja ulottuvuutensa puolesta hyvä lentopalloilija vaan on myös henkisiltä ominaisuuksiltaan erittäin vahva. Hänen työmoraalinsa tekee hänestä hyvän joukkuepelaajan ja seuran edustajan.

LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala: "Hieno homma, että Joshin siirto onnistui näin nopealla aikataululla. Valmensin kaveria 2011-2012 Pepperdinessä ja olemme olleen yhteydessä joka vuosi. Alkukauden Josh on harjoitellut yliopistossa ja USA:n maajoukkueen kanssa. Hän on kookas ja ulottuva pelaaja, täydentävät kevään mittaan Leikkaan kanssa hyvin toisiaan.”

LEKA Volleyn myyntipäällikkö Kai Ranta-Pere:

- Päätimme reagoida nopeasti, kun saimme tiedon Leikkaan vamman vakavuudesta. Tulossa oleva otteluruuhka ja seuran loppukauden tavoitteet vaikuttivat myös päätökseen. Taylor oli alusta alkaen meidän ykkösvaihtoehto ja olemme todella iloisia, että saimme hänet Kuopioon näin nopeasti. Teimme kovasti töitä niin pelaajaneuvotteluissa kuin kumppanineuvotteluissa, mutta ilman runsaslukuista kumppanien mukaan lähtemistä hankinta ei olisi ollut mahdollinen.”

Josh Taylor pukee ensimmäisen kerran LEKA Volleyn keltamustan peliasun päälleen la 30.1. KoVe-ottelussa. Peli pelataan poikkeuksellisesti Vesileppis Areenalla, Leppävirralla. Taylorin pelinumero tulee olemaan 10.

  Takaisin