Seuraa meitä somessa:

Team Lakkapää vaihtaa päävalmentajaa

13.12.2016

Tappiokierteeseen ajautunut lentopallon mestaruusliigajoukkue Team Lakkapää vaihtaa valmentajaa. Normunds Veinbergs jättää joukkueen päävalmentajan paikan ja sen ottaa joukkueen kakkosvalmentaja Henri Tuomi.

Päävalmentaja vaihtuu välittömästi ja pelaajille asiasta tiedotettiin maanantai-iltana.

- Päätös on vaikea, mutta joukkueen peliesitykset ja tappiot pakottavat tekemään muutoksia. Joukkuetta emme voi vaihtaa, joten olemme pakotettuja vaihtamaan valmentajaa, Perungan Poikien puheenjohtaja ja Team Lakkapään manageri Oiva Tapio kertoo.

Perungan Poikien riveissä useita mestaruuksia pelaajan voittaneen Veinbergsin siirtäminen pois päävalmentajan paikalta ei ole rovaniemeläisille helppo paikka.

- Kaikki tuntevat Nortsan ja hänen saavutuksensa täällä. Hän on meidän ikonimme, mutta nyt jouduimme tekemään tämän ratkaisun, joka on tehty yhdessä hänen kanssaan ja hän on tämän ratkaisun tässä tilanteessa myös hyväksynyt, Tapio kertoo.

34-vuotias Henri Tuomi on syntyisin Rovaniemeltä, mutta aloittanut lentopallouransa Raision Loimussa 9-vuotiaana. Santasportin riveissä hän voitti pelaajaa SM-kultaa vuosina 2007 ja 2008. Hän toimi Raision Loimun kakkosvalmentajana kaudella 2012 - 2013 ja päävalmentajana kausilla 2013 - 2015.

Pelaajamateriaaliltaan Team Lakkapää on liigan kärkikastia, mutta joukkueen peliotteet ovat olleet pahasti alle joukkueen suorituskyvyn. Perungan Pojat ry viettää huhtikuussa 2017 seuran 70-vuotisjuhlia ja seuran tavoitteena on palauttaa edustusjoukkue takaisin ensin kahdeksan parhaan joukkoon ja sitä kautta mitalipeleihin tällä kaudella.

Henri Tuomi johtaa Team Lakkapäätä ensimmäisen kerran perjantaina 16.12. kello 18.30 alkavassa lentopallon mestaruusliigaottelussa Raision Loimua vastaan.

  Takaisin