Seuraa meitä somessa:

Tiikerit teki mahtitempun Mestarien liigassa

06.11.2016

Kokkolan Tiikerit taisteli ensimmäisenä suomalaisena miesjoukkueena heti avausparista jatkopaikan lentopallon Euroopan Mestareiden liigan toisella karsintakierroksella.

Hurja tasainen taisto Stroitel Minskiä vastaan päättyi Tiikereiden voittoon kultaisessa erässä 15-13.

Seuraavalla kierroksella karsitaan lohkovaiheeseen pääsystä ja silloin Tiikerit kohtaa tshekkiläisen Dukla Liberecin.

Tiikereiden täytyi jatkopaikan eteen ensin voittaa ensin varsinainen ottelu vähintään 3-1 ja näin tapahtuikin erälukemin 20-25, 25-23, 25-20, 25-19.
- Hieno taistelu ja hieno päivä. Alku meni samalla tavalla kuin kauden alussa. Oli pirunmoinen energia, mutta kun kaveri sai muutaman pinnan, pelistä tuli väkisin vääntämistä, Tiikereiden valmentaja Jukka Mäkihannu totesi.

- Vastaanottomme toimi, kun pääsimme alkujännityksestä eroon. Yhtäkkiä toisessa erässä kuusi miestä tuuletti yhden pallon jälkeen ja homma alkoi toimia. Välillä olimme vaikeuksissa, mutta koko joukkue pelasi hyvin

Tiikerit oli terävämpi hyökkäyspäässä. Varsinaisen pelin aikana Steven Hunt tykitti 23 pistettä ja Antti Ropponen hakkurina säesti 20 pisteellä.

Vastustaja Minskille putoaminen oli odottamaton katastrofi.

- Andrei Radziuk hakkasi kultaisessa erässä palloa lujaa, mutta jatkoimme pelaamista. Teimme itse koko pelin toisesta erästä alkaen. Me halusimme voittaa ja tänään peli meni meille, Mäkihannu fiilisteli.

Ensi viikonloppuna Tiikerit jatkaa Oulun jäähallissa Ettaa vastaan ja sitten on edessä Mestareiden liigan seuraava ottelu Dukla Libereciä vastaan.

  Takaisin