Seuraa meitä somessa:

Tintin jäähyväiset Pitkäjärvelle - Puijolle kiinnitys pronsseihin vierasvoitolla

09.04.2023

Naisten Mestaruusliigan tämän kauden kiistattomasti positiivisin yllätysjoukkue Kuopion Puijo-Wolley haki Kangasalta ensimmäisen kiinnityksen pronssimitaliin voittamalla vieraissa LP Kangasalan erin 1-3.

Kotijoukkueen kapteenin Tiiamari Sieväsen upean uran viimeinen kotiottelu ei siis päättynyt kuten kaikkien rakastama libero olisi toivonutm mutta jäähyväiset olivat silti tunnerikkaat kuten Tintin koko hieno pelaajaurakin.

Ottelun avauserä alkoi odotetun tasaisissa merkeissä mutta erä edetessä Puijo repi pientä kaulaa johtaen jo usealla pisteellä, sitten Arttu Keräsen nerokas syöttövaihto toi kentälle Nea Luntamon jonka syöttöputkella Kangasala nousi ensin rinnalle ja lopulta erävoittoon 25-23.

Toinen erä oli niinikään tasainen, erän edetessä kuitenkin libero Milka Koskenkorvan johdolla erinomaisesti puolustanut Puijo otti komennon ja vei lopulta erän jatkopalloilla 25-27.



Kolmannessa ja neljännessä erässä kotijoukkue Kangasala teki paljon helppoja virheitä ja teki lopulta Puijon voittamisesta melko vaivatonta. Puijon joukkueesta on ehdottomasti nostettava esiin jälleen erinomaisesti ja varmasti esiintynyt nuori passari Liina Räty josta kuullaan varmasti jatkossa lisää.
Kolmas erä vierailijoille 16-25, neljäs 20-25 ja koko ottelu siis erin 1-3.

Pronssikamppailut jatkuvat keskiviikkona ja tarvittaessa torstaina Kuopiossa, mitalin voittamiseen tarvitaan kaksi voittoa.



Hilkka Hujanen, Puijo ;

- Hyvät fiilikset koko kaudesta, saatiin aika hyvin nollattua tuo raskas pettymykseen päättynyt välieräsarja. Pronssimitaliin on kyllä kova nälkä.

Pekka Seppänen , Puijo:

- Kausi ollut onnistunut, tänään onnistuttiin varsinkin syöttöpelissä ja puolustamisessa. Ei meitä varmaan moni mitalipeleihin veikannut vielä viime syksynä.

Tiiamari Sievänen, Kangasala:

- Yhdeksän kautta täällä ja seurasta ja Kangasalasta on tullut minulle koti. Kausi on vielä kesken mutta oli vaikea pidätellä tunteitaan kun näki näitä tuttuja kasvoja vuosien varrelta.

Arttu Keränen, Kangasala :

- Pelistä sen verran että oli kyllä mitäänsanomaton esitys meiltä. Tämä ilta on kuitenkin Tintin, Upea pelaaja jonka kanssa on ilo saada tehdä yhteistyötä monta vuotta. Hän kuuluu pelaajiin jotka tekevät ympärillä olevista pelaajista parempia.


LP Kangasala - Puijo Wolley 1-3
25-23, 25-27, 16-25, 20-25
Pöllänen 23/+11, Joki 12/+4,Rekola 10/+5
Kääntä 19/+8, Hujanen 17/+10,Tokoku 16/+13

Ässät: 9-7
Syöttövirheet: 11-11
Torjunnat: 10-15
Hyökkäys%: 31-35

Joukkueiden MVP:t
Sievänen, LP Kangasala
Hujanen, Puijo Wolley

Yleisöä: 320

Ottelutilasto

Otteluparin tilanne 1-0 Puijo Wolleylle
Pronssit ratkeavat kahdella voitolla

Tulevat ottelut
KE 12.4. klo 18.30 Puijo Wolley - LP Kangasala
Tarvittaessa
TO 13.4. klo 18.30 Puijo Wolley - LP Kangasala

Kuvat: Pertti Flinck

  Takaisin