Seuraa meitä somessa:

Uudet liigakasvot Perkiö ja Heinonen PerPon riveihin

15.07.2022

Yleispelaaja Tomi Perkiö ja keskitorjuja Jeremia Heinonen siirtyvät 1-sarjapeleistä PerPon riveihin

194-senttisellä ja 23-vuotiaalla yleispelaaja Tomi Perkiöllä on kokemusta 1-sarjasta jo parin kauden verran Lempäälän Kisassa sekä Pälkäneen Luja-Lukossa. Seuran kanssa sopimuksen aiemmin tehneelle Ville Järnvallille Tomi on jo entuudestaan tuttu, kun he olivat nostamassa Pälkäneen Luja-Lukkoa 1-sarjaan ja pelaten siellä yhdessä samaa sarjaa vielä yhden kauden verran. Tomi valittiin tuolloin myös joukkueen kapteeniksi.

- Tomin kanssa on tultu pelattua. Inhottava kaveri pelata vastaan, koska lukee hyvin peliä ja pyörittelee rajakädestä palloa, tuumaa Ville.

Tomia on siis luonnehdittu joukkuekavereiden puolelta inhottavaksi kikkailijaksi jolla on hyvä vastaanotto ja puolustus. Tomi on luonnollisesti iloinen ensimmäisestä liigasopimuksestaan.

- Liigapaikka on aina ollut tavoite, joten ei ensimmäinen liigasoppari voi kun hymyilyttää. Kauteen lähdetään paiskimaan kovasti töitä ja tekemään kaikkensa joukkueen menestyksen eteen, Tomi lupaa.

Toinen uusi pelaaja on viime kaudella 1-sarja debyytin tehnyt oululaislähtöinen 21-vuotias ja 191-senttinen keskitorjuja Jeremia Heinonen. Jeremia sai viime kaudella Napapiirin Palloketuissa kovasti kokemusta ja oppia urheilijan arjesta. Joukkue saakin hänestä positiivisen persoonan kentälle sekä sen ulkopuolelle.

- Olen iloinen ja leppoisa persoona. Menen posin kautta tilanteessa kuin tilanteessa, Jeremia lupaa

Kehitystä on henkilökohtaisella tasolla tullut viime kauden aikana. Jeremia lähteekin haastamaan ja katsomaan, mihin oma taso riittää mestaruusliigakentillä.

- Erittäin mukava lähteä haastamaan. Kovasti oon treenannut ja tehnyt töitä sen eteen, että joku päivä liigassa pääsisi pelaamaan. Viime kausi jätti nälkää ja kovat on halut pelikentille, kertoo Jeremia

- Olemme samaa mieltä Jeremian kanssa, että katse on jo pelikentillä meilläkin. Mutta nyt haukataan hetki happea ja palataan seuraavien uutisten kanssa takaisin ensi viikolla.

PerPon viestintä

  Takaisin