Seuraa meitä somessa:

VaLePa haki vierasvoiton Kyyjärveltä.

15.02.2023

KyKy-Betset sai vieraakseen kotihalliinsa sarja kärjen Sastamalasta. VaLePa oli vahvempi erin 1–3 (25–22, 16–25, 15–25, 24-26) ja vei täydet kolme pistettä mukanaan.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Molempien joukkueiden nostopeli oli kohtuullista. Hyökkäyspeli oli tasaista molemmilla joukkueilla. Kotijoukkue KyKy-Betset teki vähemmän virheitä ja muutama tärkeä torjunta oikeaan paikkaan takasi erän voiton kotijoukkue KyKy-Betsetille luvuin 25–22.

Toisessa erässä VaLePa sai syöttövastaanotto pelinsä toimimaan. Erän alussa Mikko Eskon sai vaikeilla syötöillään KyKy-Betsetin vastanoton rikki ja pitkä syöttöputki antoi VaLePa:lle muutaman pisteen johdon, jonka seurauksena VaLePan peli vapautui. VaLePa hyökkäsi monipuolisesti ja tehokkaasti, erityisesti keskihyökkäykset olivat tehokkaita. Erä selvin numeroin VaLePa:lle 16-25.
Kolmas erä noudatti samaa kaavaa toisen erän kanssa. Erä selvästi VaLePalle luvuin 15–25.
Neljännessä erässä kotijoukkue KyKy-Betset taisteli alusta asti tasapäin erän voitosta. VeLePa karkasi kolmen pisteen johtoon tilanteessa 9–12. Tommi Siirilän syöttö vuorolla KyKy-Betset tasoitti pelin 12-12, jonka jälkeen erä oli tasaista taistelua viimeisiin pisteisiin asti. Erän lopussa VaLePan torjunta oli vahvempi ja erä päättyi ValePa:lle 24–26.

Aivars Petrusevics KyKy-Betset

- Eka erä oli hyvää taistelua. Toinen ja kolmas erä olivat puurtamista. Neljäs erä oli taas paljon parempaa ja taisteltiin hyvin. VaLePa pelasi paremmin.

Mikko Esko VaLePa

- Suomen cupin voitto tuli kaks viikkoa sitten. Sen jälkeen meille tuli jonkinlainen suvantovaihe ja hävittiin kaksi peliä putkeen 3–0. Nyt on yllättäen vähän helpottunut olo, että saatiin tappioputki poikki. Ei olla totuttu siihen, että hävitään ainakaan peräkkäisiä pelejä tässä liigassa 3-0 ja nyt niitä tuli kaksi ja 3-0, niin olihan se meille vähän niin kuin märkärätti päin kasvoja ja tavallaan palautus maanpinnalle, että nyt täytyy ruveta keskittymään seuraavaan tavoitteeseen, mikä on Playoffit. Hyvä, että tänään tuli voitto ja peli palautuu siihen, mitä se oli Suomen Cupissa.

Janne Kangaskokko VaLePa

- Todellakin helpotti kolme pinnaa. Saatiin henkistä lukkoa auki toisessa ja kolmannessa erässä ja nautittiin pelaamisesta. Uskallettiin tehdä niitä meidän omia kovia suorituksiamme ja saatiin peli rullaamaan. Eka erässä peli oli vähän pelokasta, eikä uskallettu tehdä rohkeasti meidän omia hyviä juttuja. Niin kuin Mikko sanoi, niin oli ehdottomasti steppi eteenpäin tänään, että uskallettiin olla rohkeampia.

Eduart Venski KyKy-Betset

- Emme saaneet pisteitä, mutta peli oli parempaa. VaLePa halusi varmasti voittaa kahden tappio jälkeen. Ensimmäisessä erässä syötimme paremmin ja pystyimme pelaamaan hyvää peliä. Toisessa ja kolmannessa erässä syötimme helppoja ja vastaanotto heikkeni. Toisessa erässä Mikko Esko löysi syötöillään heikon kohdan. Neljännessä erässä taas saimme vaikeutettua syöttöä ja vastaanotto parani. Hyvä, että löysimme oman pelimme ja toivottavasti lauantaina pelaamme omaa ja hyvää peliä.



Kyky-Betset - VaLePa 1-3
25–22, 16–25, 15–25, 24–26
Koti:Keskinen 16/+10, Petrusevic 12/+5, Siirilä 8/+6
Vieras:Sivula 24/+10, Ekman 15/+11, Bonin 11/+7

Ässät: 2-7
Syöttövirheet: 11-23
Torjunnat: 8-6
Hyökkäys%: 48-61

Joukkueiden MVP:t
Aivars Petrusevics, KyKy-Betset
Mikko Esko, VaLePa

PROlibero
Eetu Pennanen, VaLePa

Yleisöä: 287

Ottelutilasto

Kuvat: Sintija Petrusevica

  Takaisin