Seuraa meitä somessa:

VaLePa puhtaaseen voittoon ehjällä esityksellä

30.10.2016

VaLePa piti ottensa läpi illan ja kuittasi puhtaasti kolmessa erässä kaikki sarjapisteet mukaana viikonlopun toisesta ottelustaan Rovaniemeltä sunnuntaina.

VaLePa löi Team Lakkapään 0-3 (19-25, 18-25, 22-25).

Urpo Sivula johti Mikko Eskon ruokinnasta VaLePan hyökkystulitusta tehoin 24/+17. Sivula hyökkäsi 62% tehoilla ja vähillä virheillä (2). Virheettömästi hyökännyt Olli Kunnari keräsi 13/+11. Timo Jokinen oli kovassa syöttöpommituksessa, musta kesti sen mainiosti ilman suoria virheitä. Myös keskipelaajakaksikko Jacob Guymer-Tommy Carmody hoitelivat hyökkäyspelin varmasti (hyök 12/17).

Kotijoukkueen ykkönen oli Jouni Palokangas 15/+8. Hakkuri Fredrik Gustavsson jäi normaalia pienemmälle passimäärälle ja ensimmäisen kerran tällä kaudella alle 18 tehdyn pisteen (9/+2).

VaLePa piti otteen pelistä läpi illan, vaikka Team Lakkapäällä oli myös hyviä hetkiä.

Urpo Sivula, VaLePa:

- Peli pysyi koko ajan omissa käsissä. Keskityttiin pallo kerrallaan suorituksiin. Hyvä vire ja keskittyminen kantoi tänään. Edellytykset meillä on hyvään kauteen, pitää vain jättää puheet taustalle ja siirtyä tekoihin.

Sami Kurttila, VaLePa:

- Omalla pelillä voitettiin, pelattiin kauden paras vieraspeli. Sopivan agressiivinen ote ja tarvittaessa oltiin kovia. Suosikkina pitää tehdä vielä enemmän töitä, meillä on kovat tavoitteet ja niiden eteen ollaan valmiita töitä tekemään.

Roope Siliämaa, Team Lakkapää:

- Erien lopuissa Valepa kiristi tahtiaan ja me jäätiin jälkeen. Tarvitaan lisää itseluottamusta ja voittamisen kulttuuria. Oma vastaanotto pysyi kasassa, mutta puolustuksia kaipasin lisää.

Normunds Veinbergs, Team Lakkapää:

- Hetkittäin hyviä jaksoja, mutta itsevarmuus ei riittänyt jatkopalloissa. Uudet kaverit tulivat tänään hyvin mukaan.

Parhaat:
Jouni Palokangas, Team Lakkapää
Urpo Sivula, VaLePa

LähiTapiolan pisteet

3 Sivula VaLePa
2 Palokangas Lakkapää
1 Guymer VaLePa

Team Lakkapää: palokangas 15/+8, Gustavsson 9/+2, Brown 7/+5
VaLePa: Sivula 24/+17, Kunnari 13/+11, Guymer 10/+8
T 9-8, Ä 1-3, SV 5-8, H% 43-56, VO% 60-61

Ottelutilasto

  Takaisin