Seuraa meitä somessa:

VIIKON OTTELU: Valtavasti kysymysmerkkejä ilmoilla - mielenkiintoiset lähtökohdat keskiviikkona Hämeenlinnassa

12.12.2023

Keskiviikkona 13.12. nähdään Mestaruusliigan ja Ruudun Viikon otteluna Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja LP Kangasalan kauden ensimmäinen kohtaaminen. Ottelu on vapaasti katsottavissa myös ISTV:ssä. Pelillisesti ei arvoituksellisempaa lähtökohtaa voisi kuvitella: Lentiskerholla on kokoonpano todellisessa myllerryksessä ja LP Kangasala joutui perumaan viime lauantain ottelunsa sairaustapausten vuoksi.

Hämeenlinnalaisten kokoonpano kapeni jälleen, kun seuran otteluennakon perusteella myös Taylor Collombinin sopimus on irtisanottu. Näin ulkolaisviisikosta ovat jäljellä enää Vera Klimovich ja Vitalia Marmen.

LP Kangasalan rivit alkavat puolestaan palautua normaalimmiksi,. mutta keskiviikkona saattaa vielä joitakin puutteita olla pelaamassa farmiseura Lempo-Volleyn pelaajia.

Paljon on kysymysmerkkejä todellakin jo kokoonpanollisesti ilmassa pelin alkaessa.

Vierasjoukkue LP Kangasala on hävinnyt vain yhden pelaamistaan yhdeksästä liigapelistä (Pölkylle vieraissa), muista se on kerännyt kahta vaille täyden saaliin ja on sarjassa kolmantena. Pistekeskiarvolla mitattuna LP Kangasala on toki sarjan toiseksi paras.

Lentiskerho on voittanut kuusi ja hävinnyt neljä peliä löytyen sarjataulukosta kuudennelta tilalta. Kotona tili on 2-2.

Joukkueet eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet.

Tilastokärkinä ottelussa nähdään mm.kotijoukkueessa torjuntatilaton kakkonen Vera Klimovich (36 kpl, ottelua kohden tilastokärki 3,6) ja hyökkäysprosenttien kakkonen (54%) sekä vierailla ottelukohtaisen ässätilaston kolmonen ja nelonen Viivi Pyhäjärvi (1,89) ja Neea Joki (1,78).

Ruudun ja ISTV:n studiossa nähdään asiantuntijana molemmissa illan seuroissa pelannut 228 liigaottelun ja 59 maaottelun kokemuksen omaava kuusinkertainen liigafinalisti Ronja Heikkiniemi. Studiota isännöi ja selostajanakin kuullaan Toni Flinkiä. Hänen kanssa selostamossa peliä perkaa Vesa Kujanpää. Studiolähetys Loimua Areenasta käynnistyy keskiviikkona 13.12. klo 18.15.

Hämeenlinnan Lentopallokerhon kokoonpano

LP Kangasala kokoonpano

Hämeenlinnan Lentopallokerhon otteluennakko

  Takaisin