Seuraa meitä somessa:

Ville Sorvoja palaa ETTA:n joukkueeseen

24.01.2016

Lentopalloseura ETTA:n viime vuosien hakkuri Ville Sorvoja on kuntoutunut kesällä tulleesta akillesjännevammasta ja on liittynyt ETTA:n joukkueeseen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Ville aloitti lajiharjoittelun joukkueen mukana tammikuun alussa. Ensimmäiset viikot harjoiteltiin vielä ilman hyppimistä mutta tällä viikolla hypyt otettiin mukaan harjoitteluun ja jalka kestää jo täysipainoista harjoittelua ja pelaamista. Toipuminen on ollut yllättävän nopeaa siihen nähden kuinka vakavasta vammasta oli kyse.

Ville kilpailee pelipaikasta amerikkalaisen Dean Bittnerin kanssa ja antaa ETTA:n valmentaja Olli Kuoksalle lisää mahdollisuuksia hakkureiden peluutukseen. Hakkurin tontilla Bittnerin lisäksi tällä kaudella hyvin esiintynyt Heikki Lehtoniemi voi pelata myös yleispelaajana.

-Kiva nähdä taas Ville harjoituksissa. Ville on aina positiivinen ja nostaa ehdottomasti meidän harjoittelun uudelle tasolle. Kaveri ei varmasti pysty vielä kantamaan joukkuetta pelillisesti viime vuosien tapaan mutta tuo ehdottomasti lisäarvoa joukkueen pelaamiseen, totesi päävalmentaja Olli Kuoksa Sorvojan liittymisestä joukkueeseen.

Ville Sorvoja on ETTA:n kokoonpanossa tänään sunnuntaina, kun joukkue pelaa vierasottelun Rovaniemellä TEAM Lakkapäätä vastaan.

Nimi: Sorvoja Ville
Syntymäaika: 2.12.1990
Pituus: 194
Ulottuvuus: 350
Pelipaikka Hakkuri
Pääsarjaottelut: 148

  Takaisin