Seuraa meitä somessa:

Woman Volleyn edustusjoukkueen taustoihin uusia voimia - Sarna manageriksi

09.03.2022

Teemu Sarna aloittaa Woman Volleyn edustusjoukkueen managerina huhtikuun alussa. 49-vuotias Sarna on tuttu nimi lentopallopiireissä. Hän on toiminut valmentajana kotimaassa mm. Hämeenlinnassa ja Salossa.

Myös kansainväliset pelikentät on tulleet vuosien saatossa tutuiksi Saksassa, Slovakiassa, Ruotsissa ja Espanjassa. Kuluneella kaudella hänen avovaimonsa Martina Konecna on pelannut Wovon liigajoukkueessa.

Sarnan tuleva tehtävänkuva joukkueen managerina pitää sisällään mm. joukkueen rakentamisen seuraavalle kaudelle sekä yhteistyökumppanihankintaa.

”Olemme viihtyneet täällä pohjoisessa todella hyvin ja tuntuu hienolta jäädä nyt tänne ja tarttua mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään. Wovo tunnetaan maineikkaana seurana, joka tarjoaa lentopalloilijan polun pienestä junnusta huipulle asti. Ylpeänä lähden tekemään työtä Rovaniemeläisen naislentopallon ja huippu-urheilun eteen”.

”On hienoa saada Teemu mukaan tekemään työtä edustusjoukkueemme eteen. Joukkueen taustavoimat kaipaavat lisää käsipareja ja Teemun panos tulee olemaan merkittävä helpotus joukkueen arjen pyörittämisessä”. Toteaa seuran puheenjohtaja Mari Jolanki.

Liigajoukkueen joukkueenjohtajana tulee jatkamaan Tuomas Vainionpää ja tilastoijana Karri Raveala.

  Takaisin