Seuraa meitä somessa:

WoVo jäi erävoitoitta LP Viestin kanssa

25.10.2018

WoVo Rovaniemi haastoi ensimmäisessä ja kolmannessa erässä vieraillutta LP Viestiä, mutta ei saanut erävoittoakaan tulokseksi. LP Viesti nousi liigalärki LP Kangasalan kanssa tasapisteisiin sarjakakkoseksi numeroin 0-3 (24-26, 14-25, 23-25). Näin WoVon voittotilin avaaminen jäi vielä odotuttamaan itseään.

LP Viestin hyökkäysprosentti oli illan ajalta 51%, kotijoukkueen 37%. Torjuntapelin kotijoukkue vei edukseen 10-3 kuusi kertaa torjuneen Jenelle Jordanin johdolla. Ässätkin menivät kotijoukkueelle 9-5.

Kertu Laak (18/+12) ja Lena Prokopenko (13/+7) olivat yli 50% hyökkäystehoilla vaikeita pidettäviä kotijoukkueelle WoVo hyökkäsi vieraita enemmän keskeltä ja kaksikko Jordan-Klimova saikin kasaan 13 hyökkäyspistettä.

Hillaelina Hämäläinen, LP Viesti:

- Oma pelimme oli tänään aika ailahtelevaa. Tärkeä, että saimme käännettyä ensimmäisen erän lopussa itsellemme, siinä varmasti osittain katkesi vastustajan selkäranka. Toinen erä oli meidän näytöstä ja kolmannessa erässä päästimme vastustajan mukaan omalla huonolla pelillämme. Lopussa olimme onneksi riittävän kovia ja käännettiin peli meille.

Eevi Häyrynen, WoVo:

- Aloitettiin hyvällä energialla, mutta kuten Hillaelina sanoi, niin ehkä meillä katkesi osittain selkäranka ja menetettiin se hyvä ote. Pitkällä erätauolla kävimme kopissa pyörähtämässä ja sen jälkeen löytyi jälleen hyvä syke, mutta ehkä pientä psyykkistä ja fyysistä väsymystä oli havaittavissa.

Juha Keihäskoski, WoVo:

-Valmistautumisemme epäonnistui tänään henkisellä puolella. Väsymystä oli havaittavissa. Lisäksi kahdessa ensimmäisessä erässä vaivasi se, ettemme päässeet kunnolla lyömään palloa. Kopissa puhuimme tauolla, millainen lentopallojoukkueen pitää olla. Aloimme selkeästi pelaamaan sen jälkeen joukkueena ja tukemaan toisia. Olen tyytyväinen siihen, minkälainen kasvojen pesu tehtiin verrattuna toiseen erään. Pettynyt olen, ettei voitettu, mutta selkeästi näkyy kuinka ohuella rosterilla olemme viime ottelut pelanneet.

-Prosessimme on vielä kesken. Harjoittelussa pitää saada laatua ylöspäin, sitä kautta se alkaa näkymään myös näissä peleissä, kun pelataan tiukkoja eriä. Uskon vakaasti siihen, että jossain vaiheessa ne alkavat kääntyä meille, kun jaksamme painaa kovasti hommia.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Peli alkoi hyvin meiltä. Johdettiin aika hyvinkin ensimmäistä erää, sitten WoVo alkoi pelaamaan sellaista peliä, jota olimme etukäteen odottaneetkin. He tulivat tasoihin ja menivät ohi, mutteivät osanneet hyödyntää sitä etsikkoaikaansa siinä erän lopussa. Toinen erä oli meiltä tasaisin. Kolmannessa erässä WoVo oli hyvä ja sai meidät näyttämään aika huonoltakin välillä. Meiltä oli halutonta peliä 12-18 tilanteeseen, siitä sanoimmekin aikalisällä. Erän loppu oltiinkin sitten todella kovia.

Parhaat pelaajat:
WoVo: Makena Schoene
LP Viesti: Kertu Laak

WoVo Rovaniemi - LP Viesti 0-3
24-26, 14-25, 23-25
WoVo: Schoene 15/+11, Klimova 11/+8, Jordan 10/+5
LP Viesti: Laak 18/+12, Prokopenko 13/+7, Czakan 7/+6
Yleisöä 301

LähiTapiolan pisteet:
3 Laak LP Viesti
2 Hämäläinen LP Viesti
1 Schoenen WoVo

Ottelutilasto

Kuvat: Marko Junttila / WoVo

  Takaisin