Seuraa meitä somessa:

WoVo kiusasi LP Viestiä ilman palkintoa

01.02.2018

WoVo Rovaniemi pelasi jo toisen hyvän ottelun perättäin, mutta sarjapisteeseen se ei riittänyt tälläkään kertaa. LP Viesti kuittasi pisteet Rovaniemen illasta erin 1-3 (23-25, 18-25, 25-23, 18-25).

Ennen ottelua kunnioitettiin hiljaisella hetkellä viikonloppunutta lentopallovalmentajaa Kari Niemelää, jonka valmennusuraan niin Rovaniemi kuin Salokin kuuluivat isona osana.

Viivi Pyhäjärvi, WoVo:

- Joukkueena pelattiin hyvin lukuun ottamatta viimeistä erää. En tiedä riittikö meille sitten se yksi erävoitto, mutta ei olisi saanut riittää. Kolme ensimmäistä erää oli tosi hyvää peliä, kun saimme peli-ilmeemme paremmaksi, mitä aikaisemmin. Se on todella positiivista ja meidän suunta näyttää koko ajan ylöspäin. Tämä antaa joka tapauksessa potkua tuleviin peleihin, kun näimme, että pystymme ottamaan eriä sarjan parhailta joukkueilta.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Pikkuisen ehkä takki tyhjeni siihen kolmannen erän voittoon, mutta paljon hyviä juttuja. Pelimme on mennyt paljon eteenpäin näissä kolmessa viimeisimmässä ottelussa. Vielä me kuitenkin painitaan noiden omien virheiden kanssa. Hyökkäyspelaamisessakin teemme ihan liikaa virheitä. Vähemmillä virheillä olisimme voittaneet ekan erän, mutta nyt hävisimme sen puhtaasti omaan tekemiseen. Hyviä elementtejä näkyi kuitenkin pelissämme, mutta vielä ei pystytä pitämään sitä tasoa koko peliä.

Noora Kosonen, LP Viesti:

- Tärkeä voitto, mutta meillä on niin tasainen tällä hetkellä tuo liigan kärki, että tämä yhdenkin erän antaminen voi olla jopa ratkaiseva juttu, siitä vähän miinusta. Itse kaipaisin kentälle lisää rähinää ja energiaa, sekä parempaa asennetta. Saatiinpahan ainakin kunnon vääntö sitten tänään. Tällainen peli ei todellakaan tule riittämään huomenna Kuusamoa vastaan.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Se saatiin, mitä haettiin eli kolme pinnaa. Seuraavaksi täytyy kyllä sanoa, että WoVo pelaa tällä hetkellä mielestäni aika hyvää lentopalloa. Tänään heillä onnistuivat ne pelaajat, joista se homma on ollut ehkä kiinni. Meidän onni oli tänään, ettei Nelli ollut ihan parhaimmillaan. Sanotaan näin, että jos Nelli olisi pelannut hyvin ja Kosonen olisi ollut vaisumpi, niin WoVo olisi ottanut kolme pinnaa tästä. Tyytyväisiä meidän joukkueesta voi olla tänään Kosonen, Czakan & Heikkiniemi, muilla jäi paljon parantamista.

Parhaat pelaajat:
WoVo: Viivi Pyhäjärvi
LP Viesti: Noora Kosonen

Lähitapiolan pistekisa:
3 Kosonen
2 Czakan
1 Pyhäjärvi

WoVo Rovaniemi - LP Viesti 1-3
23-25, 18-25, 25-23, 18-25
WoVo: Rantanen 15/-2, Sullivan 12/+10, Pyhäjärvi 11/+1
LP Viesti: Czakan 18/+13, Kosonen 18/+12, Kettunen 10/+6
Katsojia: 415

OTTELUTILASTO

Kuvat: Marko Junttila / WoVo

  Takaisin