Seuraa meitä somessa:

WoVo lähellä kauden avausvoittoa

04.02.2018

Sunnuntai oli tuoda WoVo Rovaniemelle kauden avausvoiton, mutta Pölkky kuittasi lopulta voiton viidessä. LP Kangasala puolestaan haki pisteet LP-Vampulalta.


LP Kangasala haki pisteet Huittisista

LP Kangasala otti 2-1 -voiton kauden keskinäisistä liigapeleistä kaatamalla sunnuntaina LP-Vampulan Huittisissa 1-3 (21-25, 25-11, 14-25, 20-25).

Joukkueet kohtasivat vajaaseen kahteen kuukauteen Huittisissa toistamiseen. Edellisestä ottelusta LP-Vampulalla oli hienot muistot, sillä silloin kotijoukkueelle kirjattiin täydet kolme sarjapistettä. Sen sijaan kauden toisessa ottelussa pisteet vei LP Kangasala.

Illan ottelussa ensimmäinen erä alkoi kutenusein aiemminkin. Tilanne oli vieraille 0-6, ennen kuin kotijoukkue alkoi herätä. Vampulalaiset tekivät luvattoman paljon omia virheitä ensimmäisessä erässä muutenkin, joten erän voittajasta ei ollut epäselvyyttä ja erä siis vieraille pistein 21-25.

Ensimmäisen erän hermoilun jälkeen kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan ja otti toisesta erästä selkeän voiton pistein 25-11.

Kolmas oli vastakohta toiselle erälle ja Kangasala otti helpon erävoiton kotijoukkueen sekoillessa. Neljäs vieraille ja koko ottelu sen myötä 1-3.

Ottelun parhaina Konepaja Survonen palkitsi kotijoukkueesta Sarah Blomgrenin ja vieraista passarin Mita Uiaton.

Lähitapiolan pisteet
3 Uiato LP Kangasala
2 Wagner LP Kangasala
1 Blomgren LP-Vampula

LP-Vampula - LP Kangasala 1-3
21-25, 25-11, 14-25, 20-25
LP-Vampula: Blomgren 17/+9,Hujanen 11/+5,Ferr 7/+-2
LP Kangasala: Brisebois 22/+11,Wagner 18/+13,Lattin 8/+6
Katsojia: 308

Ottelutilasto

WoVo lähellä avausvoittoaan - Pölkky lopulta parempi 3-2

Naisten Mestaruusliigan Pohjoisen derbyssä WoVo Rovaniemi oli todella lähellä kauden avausvoittoaan. Lopulta Pölkky Kuusamo nousi kuitenkin rinnalle ja ohi kuitaten voiton 2-3 (25-27, 25-23, 25-20, 18-25, 11-15).

Ekaterina Klimova, WoVo:

- Olen tietenkin pettynyt kun hävisimme, mutta samaan aikaan olen ylpeä joukkueestani, sillä teimme loistavan työn ja se oli todella hyvä taistelu. Mielestäni kehitymme päivä päiväl-tä ja peli peliltä, joten siinä mielessä hieno taistelu. Seuraavan ottelun tulemme voittamaan.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Toisaalta pitää olla tyytyväinen, mutta toisaalta häviö harmittaa. Se prosessi, että joka päivä pelataan vähän paremmin, niin se on nyt toteutunut tämän viikon aikana. Tänään meidän torjuntapuolustus oli hyvää. Toki meidän tyyliselle joukkueelle sopii sellainen vas-tustaja, joka lyö oikeasti kovaa. Pölkyllä on hyvä hyökkäysarsenaali, mutta sellaista vastaan on toisaalta mukavampi pelatakin. Vastustaja löi kaasua neljänteen ja viidenteen erään. Neljännessä erässä emme olleet ehkä niin hereillä, mutta viides erä oli mielestäni mallikas molemmin puolin. Meille tuli viimeisessä erässä neljä hyökkäysvirhettä ja kaverille ei yhtään, niin siinä se oli se ero tänään. Olen ylpeä joukkueestani.

Essi Helminen, Pölkky:

- Hieman se kirpaisee antaa vastustajalle yksi sarjapiste, mutta WoVon torjuntapuolustus oli kyllä ihan mallikasta. He kaivoivat kaikki pallot peliin. Tänään oli tiukempi kohtaaminen kuin aiemmat.

Tuomas Alatalo, Pölkky:

- Täytyy onnitella ensinnäkin WoVoa ainakin siitä, mitä tapahtui tuolla kentällä. Todella hienoa torjuntapuolustuspelaamista ja uskoisin, että se alkaa olla jo semmoista, mitä kollega Mäkikyrö odottaakin joukkueeltaan. Omaan joukkueeseen täytyy olla siinä mielessä tyytyväinen, että tultiin aika haudanpartaalta peliin mukaan. Kolmannessa erässä kävi meidän vaihtopenkki hienosti herättämässä ykköskuusikon, sitten saatiin neljännessä erässä hieman erilaista pelaajaa kentälle. Hämäläisen Veeralle hatunnosto, sillä hän tuli hyvin kesken pelin mukaan. Hän rauhoitti meidän koko vastaanottoa. Varmasti ihan oikeutettu pistejako.

Parhaat pelaajat:
WoVo: Ekaterina Klimova
Pölkky: Essi Helminen

Lähitapiolan pisteet
3 Helminen Pölkky
2 Klimova WoVo
1 Paananen Pölkky

WoVo Rovaniemi - Pölkky Kuusamo 2-3
25-27, 25-23, 25-20, 18-25, 11-15
WoVo Rovaniemi: Rantanen 21/+12,Sullivan 16/+11,Klimova 15/+10
Pölkky Kuusamo: Green 19/+12,Helminen 19/+7,Terrell 16/+4

Ottelutilasto

Kuvat:
Esko Nevala / WoVo
Antti Kaskinen / LP-Vampula

  Takaisin