Seuraa meitä somessa:

Yhdysvaltalainen yleispelaaja Jenny Mosser Kerhoon

08.06.2022

Hämeenlinnan Lentopallokerho saa kovan vahvistuksen USA:n yliopistosarjoista, kun Euroopan kentille hamuava yleispelaaja Jenny Mosser (24) liittyy joukkueeseen.

Viimeiset kaksi kautta 180 senttinen pallontappaja pelasi Kansasin yliopistossa (2021–22 NCAA 9.) ja sitä edelliset vuodet UCLA:n riveissä. Viime kaudella Mosser iski pallon onnistuneet kenttään 229 kertaa (3,37 tappoa / erä), ollen joukkueensa tehokkain hyökkääjä.

Viime kaudella Suomen ja Lentopallokerhon Jenny valitsi, koska uskoo joukkueen ja sarjan tarjoavan hyvän alun ammattilaisuralle Euroopassa.

- Tulen Suomeen erittäin innoissani. Olen vieraillut muutamassa eurooppalaismaassa, mutta koskaan en ole aiemmin vielä Suomeen päässyt. Uskon Suomen olevan upea maa ja paikka ammattilaisurani alkuun.

- Tiedän, että seuralla on pitkä ja menestyksekäs historia ja se sijoittui kolmanneksi viime kaudella. Odotan innolla menestymään oppineeseen seuraan  liittymistä, koska uskon sen myös olevan minulle tärkeää pyrkimyksissäni paremmaksi pelaajaksi.

  Takaisin