Seuraa meitä somessa:

Yhdysvaltalaispassari Piper Matsumoto OrPoon

03.01.2023

Oriveden Ponnistuksen naisten lentopallon mestaruusliigajoukkue ja passari Piper Matsumoto ovat tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen. Piper, 23-181, on pelannut puolitoista kautta Montenegrossa OK Herceg Novissa ja sitä ennen yliopistojoukkueissa 2019-21 Southern Mississipissä sekä 2017-2019 Long Islandissa, voittaen Northeast Conferencen 2017-18 ja ollen kolmansia 2018-19.

Piper saapui Orivedelle ennen joulua ja on harjoitellut joukkueen kanssa.

Hän on juniorina urheillut monipuolisesti ja keskittynyt lentopalloon ja passarina pelaamiseen 12-vuotiaasta lähtien.

-Kaikki ovat täällä hyvin ystävällisiä. Todella iloinen, että saan olla täällä pelaamassa ja haluan tehdä parhaani, että joukkue saavuttaa tavoitteensa. Orivesi on pieni, kiva ja kotoinen paikka, totesi aurinkoinen Piper.

OrPo oli syyskauden päätyttyä Mestaruusliigassa kolmantena ja vahvistaa rosteriaan, kuten muutkin runkosarjan kärkisijoista taistelevat joukkueet nyt tekevät.

OrPon kakkosvalmentaja, Darko Gorunovic, kävi joulutauolla kotonaan Serbiassa ja siellä ovat vaimo ja pieni lapsi. Hän haluaa nyt palata kotiin ja joukkue ymmärtää sekä hyväksyy täysin hänen päätöksensä.

OrPon manageri Mika Putkisaari:

- Joukkue kiittää Daren panoksesta yhdessä saavutetuista asioista ja toivoo kaikkea hyvää koko perheelle sekä toivottaa samalla Piperin sydämellisesti tervetulleeksi OrPoon ja Orivedelle.

  Takaisin