Seuraa meitä somessa:

Yle esittää myös lentopallon Mestarien liigaa

28.10.2016

Sekä miesten että naisten huippuottelut lentopallossa saavat Ylen tarjonnassa jatkoa.

Suomalaisjoukkueiden HPK:n ja Kokkolan Tiikereiden ottelut lentopallon Mestarien liigassa esitetään Yle Areenassa tällä kaudella suorina lähetyksinä.

Miesten ja naisten Final Four -lopputurnaukset kuuluvat myös sopimuksen piiriin.

- Esitämme jo jalkapallon sekä käsipallon Mestarien liigaa ja tämä on erinomainen lisäys tarjontaamme. Suomalaiset saavat näin nähdä maailman parhaiden edesottamuksia kanaviltamme myös lentopallossa, Yle urheiluoikeuksista vastaava päällikkö Robert Portman toteaa.

Mestaruusliigan toiminnanjohtaja ja Suomen Lentopalloliiton Eurocupien vastaava Jussi Jokinen on tyytyväinen sopimuksen syntymisestä.

- Mestarien liigan otteluiden näkyminen YLE Areenassa täydentään mukavasti jo laajaa sekä monipuolista olemassa ollutta YLE:n sekä muiden kautta tulevaa lentopallotarjontaa koikatsomoissa. Olen tyytyväinen, että elokuussa aloitetut neuvottelut Sportsmanin, YLE:n ja Mestaruusliigan/Lentopalloliiton välillä johtivat lopulta lajin ja tv-katsojan kannalta näin hyvään lopputulokseen.

Naisten Mestarien liigan 2.kierroksella HPK kohtaa valkovenäläisen Minchanka Minskin ja miesten puolella Kokkolan Tiikerit niin ikään minskiläisen Stroitelin.

Otteluparin HPK-Minchanka voittaja kohtaa puolestaan kaksiosaisessa otteluparissa todennäkäisesti edellisvuoden Mestarien liigan voittajan ja seurajoukkueiden maailmanmestarin, turkkilaisen Eczacibasin. Ottelut käydään 15. ja 19.11.

Otteluparin Tiikerit-Stroitel Minsk voittaja kohtaa puolestaan 3. karsintakierroksella Tshekin Dukla Liberecin. Ottelut käydään 16. ja 20.11.

Mestarien liigan 2. kierroksen ottelut YLE Areenassa:
ti 1.11. 17:00 Stroitel Minsk - Kokkolan Tiikerit
ti 1.11. 20:00 Minchanka Minsk - HPK
la 5.11. 18:00 HPK - Minchanka Minsk
su 6.11. 17:00 Kokkolan Tiikerit - Stroitel Minsk

Mestarien liigan mahdolliset 3. kierroksen ottelut YLE Areenassa:
ti 15.11. HPK - Eczacibaci Istanbul / Maritza Plovdiv
ke 16.11. Kokkolan Tiikerit - Dukla Liberec
la 19.11. Eczacibaci Istanbul / Maritza Plovdiv - HPK
su 20.11. Dukla Liberec - Kokkolan Tiikerit

  Takaisin